Young professionals, de nieuwe generatie die instroomt

Je hebt net je opleiding succesvol afgerond. Misschien al een paar ervaringen opgedaan in het werkveld, maar je bent eigenlijk nog volop bezig om je voor te bereiden op de (groei)fase die zich aandient.

Karakteristiek voor young professionals is de zoektocht naar de eigen balans tussen de verschillende levensgebieden, zoals wonen, werk, relaties, zingeving, et cetera. Het vinden van het ideale evenwicht  is voor iedereen verschillend en daardoor ook lang niet altijd een makkelijke opgave.

Connactivity helpt je met inhoudelijke trainingen en coaching on the job om balans te vinden tussen je professionele positie en de mens die je wilt zijn. Vanuit onze Academy wordt je intensief begeleidt door een gespecialiseerde trainer-coach om het beste uit jezelf te halen.

Je groeit op persoonlijk en/of professioneel gebied. We werken aan het contact met jezelf en de manier hoe je gedachten jou en je werk beïnvloeden. Vandaaruit creëren we rust en overzicht om ruimte te maken voor concrete vervolgstappen. Geïnspireerd en energiek.

ACTUEEL