Uitstroom: begeleiden van werk naar ondernemersschap

Connactivity is gespecialiseerd in het begeleiden van medewerkers naar ondernemersgericht denken en handelen. We stellen dat niet alleen centraal in onze trainingen voor in- en doorstroom van medewerkers, maar vooral ook bij de uitstroom. Onze Ondernemers Academy focust daarbij op het uitnutten van aanwezige kennis, expertise en ervaring.

Waar intrapreneurship bij de interne doorstroming een belangrijke focus heeft, wordt bij de uitstroombegeleiding van medewerkers het naar binnen gerichte ondernemerschap uitgebouwd tot extern gericht ondernemerschap. We noemen dit extrapreneurship, de basis voor hedendaags management.

De Ondernemers Academy bestaat uit 8 modules: het Ondernemersprogramma. Klantgericht denken en handelen staan centraal, alsmede het nemen van risico's in evenwicht brengen met innovatieve marktbenaderingen. Hoe motiveer je medewerkers om tot optimale bedrijfsresultaten te komen? Hoe bepaal je de passende beloningssystemen daarbij? Hoe vind je de balans tussen online aanwezigheid en -bijvoorbeeld- time-management en privacywetgeving.

Allemaal vragen die uitgebreid aan de orde komen. En meer, véél meer. Klanten van de Ondernemers Academy bestaan uit grote productie bedrijven, overheidsorganisaties, zakelijke dienstverlening en familie bedrijven.

ACTUEEL