Persoonlijke benadering voor optimaal rendement

Connactivity is er van overtuigd dat de persoonlijke begeleiding van medewerkers in ieder stadium van hun carrière een beter rendement haalt uit de coaching en meer effectiviteit genereert voor de onderneming. Daarom biedt Connactivity maatwerk in al haar trainingen en coachingsprogramma's.

In het samenstellen van de specifieke trainingen wordt uitgegaan van 3 trajecten:

  1. Het voortraject is vooral gericht op het inventariseren van ontwikkelingsstatus en de persoonlijke coachingsvraag van de medewerker. In het voortraject wordt in overleg met medewerker en werkgever  de modules en intensiteit van het maatwerkprogramma bepaald. De deelnemer wordt m.b.v. een casuïstiek ingevoerd in de onderwerpen en leerdoelen van het programma.
  2. Het programma bestaat uit maximaal 8 specifieke modules. Het programma omvat 16 dagdelen met een frequentie van twee a drie weken per module. Parallel aan het programma heeft iedere deelnemer een persoonlijke coach die tussentijds begeleidt in persoonlijke vraagstukken en spiegelt in de uitdagingen waar de deelnemer in de dagelijkse praktijd tegenaanloopt. Het programma wordt afgesloten met een eindpresentatie voor een deskundige jury. De deelnemer ontvangt hier gerichte feedback op visualisatie, verbale - en non-verbale communicatie.
  3. Het natraject bestaat uit ondermeer start-up support en de mogelijkheid tot terugkoppeling en coaching tijdens driewekelijks inloopspreekuur. Daarnaast kan de deelnemer tijdens de start-up terugvallen op het uitgebreide netwerk van Connactivity op het gebied van ondernemers, experts, investeerders en contactpersonen bij gerenommeerde bedrijven, kennisinstellingen en overheden.
ACTUEEL